FAQ items aan het laden...
Zoutwatermensen photos2022-07-24T22:57:43+02:00

Zoutwatermensen

Here starts the sea, please don't litter

Part of series Zoutwatermensen

“Zoutwatermensen” is de naam van mijn nieuwe foto documentaire waarin ik het leven Op en Rondom zeeschepen ga laten zien.

De reden? Dat is simpel, veel mensen staan op allerlei plekken te kijken naar de grote en kleine schepen die via rivieren de wijde wereld in varen en daarbij de meest mooie, stoere en romantische gedachten hebben. Om nu een puntje van de sluier voor al die mensen te lichten ga ik dit leven als fotograaf met mijn camera vastleggen.

Waarom zou ik dat goed kunnen doen? Dat is ook simpel, ik ben zelf afgestudeerd aan de Hogere Zeevaartschool Amsterdam als maritiem officier (combinatie van stuurman & scheepswerktuigkundige), heb gevaren en ben daarna al ruim 25 jaar werkzaam in de scheepsreparatie en nieuwbouw. Daardoor heb ik een fijn netwerk waardoor ik makkelijk op plekken kom waar men mensen zonder mijn achtergrond niet zomaar lekker zijn werk laat doen.

Mijn fijnmazige netwerk heeft er al voor gezorgd dat ik al de nodige tijd meeloop bij de door de KVSA geleide Felison Passenger Terminal en de visafslag in IJmuiden. Daarnaast heb ik afspraken om op korte en langere termijn mee te varen op de havenslepers van Svitser en met een coaster die op de wilde vaart zit vanaf Botnische golf tot en met Israel. Kortom, spannende plannen.

 

By |januari 23rd, 2022|
Ga naar de bovenkant