De verboden foto

Stel, je werkt in het stadhuis van Amsterdam en bent op vakantie en geniet met volle teugen van mooie weer en hebt alle social media in het hotel gelaten. Bij terugkomst in het hotel zie je een whatsapp bericht van een collega met de tekst “Wat leuk!!! Jouw foto hangt in een documentaire over gelovige ... Read More »

De foto selectie voor de Stopera

De fotoselectie voor de expositie in Stopera …. vrijdag 22 juli was het zover. Het creatieve brein achter de expositie inrichtingen heeft vandaag samen met mij het plan voor de inrichting gesmeed en welke beelden er zullen komen te hangen. Het is spannend, want 4 foto’s zullen vergroot worden tot 100×70 cm. Enige darlings zijn ... Read More »

De Stopera … de aanloop is begonnen.

Komende nazomer is het zover, mijn fotoexpostie “Geloven in Amsterdam” (www.geloveninamsterdam.com) zal gedurende 2 maanden te zien zijn in de het stadhuis van Amsterdam (https://nl.wikipedia.org/wiki/Stopera). De komende maanden zullen in het teken staan van voorbereiden van de expositie aan de rode muur. De rode muur is de expositie wand tussen de parkeergarage en de hoofdingang ... Read More »